Tapasbord

Alle oppskriftene er komponert av frk. Lyngs egne kokker. Vi liker mye smak, - men har samtidig lagt vekt på at tapasbordet vårt skal baseres på smaker de fleste liker.

Utover dette kan vi lage det dere måtte ønske av tapas/fingermat.
F.eks seranoskinke,spansk chorizo,manchengo, parma laks mot tillegg i prisen. Hvis ønskelige, kan dere skrive en kommentar på dette nederst i bestillingsskjemaet. 

Pris pr person er kr.299.-
Bestillingen må være til minimum 10 personer. 

Vårt standard tapasbord består av:

Spicy kyllingspyd

- marinert kyllingbryst, - med smak av tandoori
Svinemedaljonger (hvete)
- med “tomat og chili-couscous”

Greske kjøttboller

- med tomatconcasse
Allergener: hvete, rug og egg

Båtpoteter

Hjemmelaget foccacia med havsalt

Med ulike dressinger:
*Hjemmelaget aioli (egg, hvete, fisk)
*Rød og grønn pesto (melk)

Frisk salat

Hvitløksdressing (egg, melk)

Svinemedaljonger

Svinemedaljonger (hvete)
- med “tomat og chili-couscous”

Chilimarinerte scampi

Allergener:skalldyr

Lefserull med

- røkt laks (hvete,egg,fisk og melk)
eller
- spekeskinke(hvete og melk)

Fusilli

- pastaskruer
Allergener:hvete,egg og melk

Bruchetta

- Med marinerte tomater
Allergener: hvete og bygg

Dersom dere ønsker dessert kommer et tillegg i prisen på 69,- ekstra pr pers.
Vi har satt opp to forslag til dessert. Ønsker du noe annet er gjør vi det vi kan for å imøtekomme dine ønsker.

Tiramisù (melk, egg, hvete)
En av de mest kjente italienske dessertene.
Den består av ladyfinger-kjeks dynket i kaffe og kaffelikør og mascarpone-krem.
Tiramisù er en ”voksen” og behagelig mektig dessert. Det er kanskje derfor den har fått navnet ”tirami su” som betyr ”trekk meg opp”.

Pannacotta med bringebærcouli (melk)
Pannacotta er en velsmakende vaniljepudding, og toppet med den friske bringebærcoulien, er denne en meget frisk og behagelig opplevelse.

Bestill her

Personvernerklæring Mer info